Voorjaarsnieuwsbrief op de mat

Voorjaarsnieuwsbrief op de mat

ENGLISH BELOW

Wij hopen dat het goed met jullie gaat! Stay home, stay safe hoor je overal om je heen, maar voor studenten is dat toch een stuk lastiger, aangezien we fysiek relatief dicht op elkaar werken en wonen. In deze voorjaarsnieuwsbrief brengen we jullie op de hoogte van de maatregelen die DUWO treft om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Daarnaast staat de nieuwsbrief vol met andere nieuwtjes, zoals de aankondiging van de ALV én de aankondiging van de jaarlijkse enquête. En vergeet niet onze socials te liken, wie weet weet win jij dat cadeaupakket wel om deze periode door te komen.

Wees voorzichtig, we spreken elkaar!

Rectificatie: Huurverhoging. We hebben per ongeluk het maximum met het minimum omgedraaid. DUWO verhoogt de huur met een minimum van 2.6% en een maximum van 5.1%. Er zijn 166 / 4000 huurders die een verhoging van 5.1% krijgen. Zij worden echter voor minimaal 65% gecompenseerd door de huurtoeslag.

Lees de nieuwsbrief hier of meld je aan als je deze niet ontvangen hebt.

We hope you’re doing well! Stay home, stay safe you hear all around you, but for students this is a lot more difficult as we physically work and live relatively close together. In this spring newsletter we will inform you about the measures DUWO is taking to limit the spread of the coronavirus.

In addition, the newsletter is full of other news, such as the announcement of the General Meeting of Members and the announcement of the annual survey. And don’t forget to like our socials, who knows, you might win that gift pack to get through this period.

Be careful, we’ll talk!

Read the newsletter here or sign up if you haven’t received it.

Rectification: Rent increase. Unfortunately we switched maximum with minimum. DUWO increases the rent with a minimum of 2.6% and a maximum of 5.1% There are 166 / 4000 tenants who will get an increase of 5.1% . However they will compensated for at least 65% by the rent allowance.