Najaarsnieuwsbrief

Najaarsnieuwsbrief

De blaadjes vallen buiten van de bomen en je kan je huis niet meer uit zonder je te bewapenen met een paraplu. Het is weer herfst! Door de coronacrisis zit jij waarschijnlijk ook vaker in je (DUWO-)woning. Nu het weer buiten wat guurder wordt, is dat misschien helemaal niet zo’n straf. In deze herfstige editie van de nieuwsbrief van Huurdersvereniging De Eerste Kamer vertellen wij je over huidige zaken die spelen in onze zaak om jóuw belangen te behartigen.

De nieuwsbrief staat vol met nieuwtjes, zoals een oproep voor nieuwe bestuursleden en de aankondiging van de ALV. En vergeet niet onze socials te liken, wie weet weet win jij één van de pakketten vol plastic-vrije goodies ter afsluiting van onze #THEMEMONTH.

Lees de nieuwsbrief HIER of meld je aan als je deze niet ontvangen hebt.

Wees voorzichtig, we spreken elkaar!