BC Boekje

Bij De Eerste Kamer vinden wij het belangrijk dat onze leden goed vertegenwoordigd zijn. Het bestuur speelt hier een rol in, maar kan niet altijd volledig op de hoogte zijn van alle aspecten die op complex-niveau spelen. Daarom is er een grote behoefte aan bewonerscommissies (BC), die de huurders van een enkel complex vertegenwoordigen. Dit boekje is bedoeld voor bewoners van complexen onder het beheer van DUWO Den Haag die een BC willen opzetten, toe willen treden tot een bestaande BC of simpelweg meer informatie willen over een BC.

Dit boekje beschrijft wat een BC is, hoe je deze op kan richten en welke rol DUWO en De Eerste Kamer spelen. Wij hebben allerlei nuttige en praktische informatie verzameld, zodat jij snel aan de slag kan met het vertegenwoordigen van je medebewoners! Wij wensen je veel succes en staan graag voor je klaar om jou en de BC te helpen.

Bekijk hier het BC Boekje voor meer informatie over de rol van bewonerscommissies, De Eerste Kamer en DUWO of vraag een hardcopy aan per mail.

Hardcopy aanvragen