Word lid

Elke organisatie of vereniging heeft belang bij veel leden. Ook De Eerste Kamer! Hoe meer leden De Eerste Kamer heeft, des te sterker De Eerste Kamer staat in de onderhandelingen met DUWO. Maar een lidmaatschap bij De Eerste Kamer is niet enkel in ons belang, ook in jouw belang. Wij behartigen jouw belangen om jou een zo’n zorgeloze studententijd in jouw DUWO-woning te laten beleven zonder rare fratsen. Wij staan jou bij in raad en daad!

Het lidmaatschap van De Eerste Kamer bedraagt € 0,55 per maand. Dit wordt verrekend door DUWO in de maandelijkse huur en is te zien op je specificatie van de servicekosten. DUWO en De Eerste Kamer zijn onafhankelijke samenwerkingspartners, maar door de nauwe samenwerking en voor het gemak van de huurder int DUWO de contributie.

 

Meer informatie? Bekijk onze folder!

 

Lidmaatschap aanvragen

Lid worden is heel gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij regelen de rest! Wanneer je (vanaf juni 2018) een woning bij DUWO huurt, ben je automatisch lid van De Eerste Kamer (met uitzondering van Accommodate). Hoe weet je zeker of je lid bent? De Eerste Kamer stuurt tweemaal per jaar een nieuwsbrief rond aan de hand van een geüpdatet ledenbestand. Heb je deze niet ontvangen, dan kan het zijn dat je geen lid bent. Geef ons een seintje!

  Ik wil lid worden van Huurdersvereniging De Eerste Kamer ?  Lidmaatschap opzeggen

  Mocht je lid zijn en verhuizen naar een ander pand van DUWO, dan hoef je je lidmaatschap niet op te zeggen of te wijzigen. Wanneer jij jouw studentenwoning van DUWO gaat verlaten, hoef je tevens niets te regelen. Je uitschrijving wordt automatisch voor je geregeld. Ontvang je per ongeluk nog mailing van ons? Geen paniek! Je verhuizing wordt zo snel mogelijk doorgevoerd in het ledenbestand.
  Indien je geen lid meer wilt zijn van De Eerste Kamer, vinden we dat uiteraard erg jammer. Wij verzoeken je dit aan ons door te geven op onderstaand mailadres. Geef bij jouw opzegging de volgende gegevens door:
  • Naam
  • Adres
  • Opgaaf van reden