Word lid

Elke organisatie of vereniging heeft belang bij veel leden. Ook De Eerste Kamer! Hoe meer leden De Eerste Kamer heeft, des te sterker De Eerste Kamer staat in de onderhandelingen met DUWO. Maar een lidmaatschap bij De Eerste Kamer is niet enkel in ons belang, ook in jouw belang. Wij behartigen jouw belangen om jou een zo’n zorgeloze studententijd in jouw DUWO-woning te laten beleven zonder rare fratsen. Wij staan jou bij in raad en daad!

Het lidmaatschap van De Eerste Kamer bedraagt € 0,55 per maand. Dit wordt verrekend door DUWO in de maandelijkse huur en is te zien op je specificatie van de servicekosten.

Lidmaatschap aanvragen

Lid worden is heel gemakkelijk. Wanneer je een woning bij DUWO huurt, ben je automatisch lid van De Eerste Kamer. Hoe weet je zeker of je lid bent? De Eerste Kamer stuurt tweemaal per jaar een nieuwsbrief rond aan de hand van een geüpdatet ledenbestand. Heb je deze niet ontvangen, dan kan het zijn dat je geen lid bent. Stuur in dat geval De Eerste Kamer of DUWO gerust een mailtje.

Lidmaatschap opzeggen

Mocht je lid zijn en verhuizen naar een ander pand van DUWO dan hoef je je lidmaatschap niet opzeggen of te wijzigen. Wanneer jij jouw studentenwoning van DUWO gaat verlaten, hoef je tevens niets te regelen. Je uitschrijving wordt automatisch voor je geregeld. Ontvang je per ongeluk nog mailing van ons? Geen paniek! Je verhuizing wordt zo snel mogelijk doorgevoerd in het ledenbestand.

Indien je geen lid meer wilt zijn van De Eerste Kamer, vinden we dat uiteraard erg jammer. Wij verzoeken je dit aan ons door te geven op onderstaand mailadres. Geef bij jouw opzegging de volgende gegevens door:
• Naam
• Adres
• Opgaaf van reden