Voorjaarsnieuwsbrief

Voorjaarsnieuwsbrief

Wij hopen dat het goed met jullie gaat! Stay home, stay safe hoor je overal om je heen, maar voor studenten is dat toch een stuk lastiger, aangezien we fysiek relatief dicht op elkaar werken en wonen. In deze voorjaarsnieuwsbrief brengen we jullie op de hoogte van de maatregelen die DUWO treft om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Daarnaast staat de nieuwsbrief vol met andere nieuwtjes, zoals de aankondiging van de ALV én de aankondiging van de jaarlijkse enquête. En vergeet niet onze socials te liken, wie weet weet win jij dat cadeaupakket wel om deze periode door te komen.

Wees voorzichtig, we spreken elkaar!

Rectificatie: Huurverhoging. We hebben per ongeluk het maximum met het minimum omgedraaid. DUWO verhoogt de huur met een minimum van 2.6% en een maximum van 5.1%. Er zijn 166 / 4000 huurders die een verhoging van 5.1% krijgen. Zij worden echter voor minimaal 65% gecompenseerd door de huurtoeslag.

Lees de nieuwsbrief HIER of meld je aan als je deze niet ontvangen hebt.