De Eerste Kamer verwelkomt twee nieuwe bestuursleden

De Eerste Kamer verwelkomt twee nieuwe bestuursleden

Vanaf juli 2021 verwelkomen wij twee nieuwe bestuursleden, Luc en Gunnar, die zich graag aan je voorstellen. Met de komst van twee nieuwe bestuursleden vinden er weer een aantal bestuurswissels plaats. Wij nemen afscheid van Lara Kaptein en Koray Mutlu, wie zich de afgelopen twee jaar vol passie hebben ingezet voor de belangen van de Haagse huurders. Alexander de Jong neemt het voorzittersstokje over en Luc en Gunnar zullen zich inzetten als Portefeuillehouders, een nieuwe functie, die lokale en externe zaken met elkaar verweeft. Vanaf heden werkt De Eerste Kamer met portefeuilles, waarbij de strakke scheiding tussen centraal (DUWO Groep) en lokaal (DUWO Den Haag) wordt losgelaten. De portefeuilles omvatten de belangrijkste thema’s voor de Haagse huurder en worden zowel op beleidsmatig (centraal) als praktisch (lokaal) behandeld. Neem hier een kijkje naar het nieuwe bestuur of lees hier meer over de portefeuilles.

.

Gunnar Koehler (Portefeuillehouder)
Hi! Mijn naam is Gunnar Koehler en ik ben een van de nieuwe portefeuillehouders. Met al een bachelor en master Bestuurskunde op zak, studeer ik momenteel Psychologie aan de Universiteit Leiden. Na mijn studie wil ik aan de slag als klinisch psycholoog en universitair docent. Ik help mensen namelijk altijd graag verder en wil samen met hen het beste resultaat eruit halen. Verder vind ik het belangrijk dat mensen krijgen waar zij recht op hebben en dat hun stem gehoord wordt. Als bestuurslid zal ik hier dan ook zeker naar streven. Daarnaast zal ik het contact onderhouden tussen zowel DUWO als de huurders en De Eerste Kamer. Ik kijk ernaar uit om met mijn bestuurskundige kennis en onvermoeibare toewijding de huurders van dienst te zijn.

.

Luc Vorsteveld (Portefeuillehouder)
Ik ben Luc Vorsteveld en ik zal vanaf juli het nieuwe bestuurslid externe zaken zijn. Ik zal mij voornamelijk inzetten voor een goede representatie van het huurdersbelang richting DUWO en andere externe partners. Ik studeer politicologie en economie in respectievelijk Leiden en Utrecht. Verder ben voorzitter van het Europees Jeugdparlement Nederland geweest en heb ik bij de afdeling Public Affairs van de Autoriteit Financiële Markten gewerkt. Verder ben ik een politieke junkie en houd ik van lezen en koken. Ik heb erg veel zin om mij hard te maken voor de belangen van de huurders.