Let’s meet again

Let’s meet again

Laten we opnieuw kennismaken! Misschien woon je hier al een paar jaar of pas een week. De Eerste Kamer is de huurdersvereniging voor alle huurders die hun woning bij woningcorporatie DUWO huren. Wij zijn in de zomer van 2018 opgericht, voor jou, en laten nu na 2 jaar de vormende jaren achter ons. In deze brief vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen en maken wij je graag bekend met een aantal zaken die je tegen bent gekomen, komt of zult komen tijdens je huurperiode.

Let’s meet again! Maybe you’ve lived here for a few years or maybe you have lived here for just a week. De Eerste Kamer is the tenants’ association for all the tenants of DUWO The Hague. We were founded in the summer of 2018, for you, and now after two years we are leaving our starter years behind us. In this letter we would like to tell you what we can do for you and we would like to introduce you to a number of things you will stumble upon during your tenancy period.

P.s. The English website is under construction, but take a look at our Dutch site in the meantime.