De Eerste Kamer ZOEKT NIEUWE BESTUURSLEDEN!

De Eerste Kamer ZOEKT NIEUWE BESTUURSLEDEN!

VACATURE VERLOPEN

Ben jij graag betrokken bij het opstellen van (nieuw) beleid en vind jij het interessant om inhoudelijke discussies te voeren over studentenhuisvesting? Of is het oplossen van lokale problematiek en netwerken helemaal jouw ding? Er zijn 2 zetels open in ons bestuur. Wij zijn op zoek naar een Bestuurslid Extern en een Bestuurslid Lokaal. Kom jij ons team versterken?

.

Bestuurslid Extern

.

Word jij ons nieuwe Bestuurslid Extern? Ben jij sociaal, kritisch en sterk op taalkundig gebied? Ben jij niet bang om je mening te laten horen? Als Bestuurslid Extern zal je de standpunten van de vereniging naar voren brengen in de verschillende reguliere overleggen met onze samenwerkingspartners, waar je je bezig houdt met beleidsmatige kwesties rondom studentenhuisvesting. Verder ben jij iedere week aanwezig op de vergadering en eenmaal per kwartaal op het vestigingsoverleg. Normaliter zijn wij regelmatig op het kantoor te vinden om ook gezellig bij te kletsen. Je zal gemiddeld 5-10 uur per week besteden aan deze functie. De vergoeding bedraagt ongeveer 222 euro per maand.

.

Bestuurslid Lokaal

.

Word jij ons nieuwe Bestuurslid Lokaal? Ben jij energievol, sociaal en initiatiefrijk? Netwerken is voor jou geen probleem en een praatje maken met de sociaal beheerders van DUWO of met studentbeheerders geeft jou alleen maar energie! Met de informatie die jij krijgt van de verschillende partijen controleer en bevorder jij de beleidsvoering van DUWO. Verder help jij met de socials en ben jij iedere week aanwezig op de vergadering en eenmaal per kwartaal op het vestigingsoverleg. Normaliter zijn wij regelmatig op het kantoor te vinden om ook gezellig bij te kletsen. Je zal gemiddeld 5-10 uur per week besteden aan deze functie. De vergoeding bedraagt ongeveer 222 euro per maand.

.